Stev Martin je odlučio da završi sa Holivudom. Legendarni glumac je za The Hollywood Reporter rekao da je, nakon što je glumio u svojoj Hulu seriji „Only murders in the building“, završio sa TV emisijama, filmovima, pa i gostovanjima.

U novoj naslovnoj priči glumac je u razgovoru pričao o svojoj emisiji „You Won’t Believe What They Look Like Today!“. U emisiji glume on i njegov dugogodišnji prijatelj Martin Short, prenosi ET.

– Bili smo srećni što smo radili ovu emisiju. Možda postoji prirodan kraj tome. Neko se razboli, neko se samo istroši, ali ja to ne bih uradio bez Martija. Kada se završi ova televizijska emisija, neću tražiti druge. Neću da tražim druge filmove. Ne želim da snimam gostovanja. Ovo je, začudo, to – rekao je Martin

Iako Martin kaže da se povlači, glumac nikada nije bio zaposleniji. Pored njegove emisije, sa datumima turneje do oktobra, njegova hvaljena serije nominovana je za 17 Primetime Emija. Martin će takođe uskoro objaviti svoju 12. knjigu, „Number One is Walkin: My life in the Movies and Other Diversions“, a u pripremi je i Apple TV+ dokumentarac o njegovom životu.

Sa toliko toga na tanjiru, nije ni čudo što Eni Stringfiled, supruga sa kojom je u braku proteklih 15 godina, ne veruje kada pominje strašnu reč na „P“.

– Moja žena stalno govori: ‘Uvek kažeš da ćeš se penzionisati i onda uvek nešto smisliš’. Zaista nisam zainteresovan za penziju. Možda bih samo malo manje radio – kaže Martin za THR.

Martin i Stringfiled imaju devetogodišnju ćerku koja pohađa školu na Menhetnu. Kada je 2019. počeo da gura emisiju koja će postati „Only Murders in the Building“, Martin je pristao da glumi u seriji uz nekoliko uslova. To uključuje i to da „Martin Short“ takođe mora da glumi u seriji i da bi snimanje trebalo da se održi u Njujorku kako bi bio kući svake večeri do 18 časova.

– Imam porodični život koji je zaista zabavan. Da sada snimam film, da odem negde drugde da živim, nisam više voljan da to radim. Ne mogu da nestanem na tri meseca – rekao je glumac.