Netfliks je izbacio prvi tizer za „Berlin“, predstojeći spin-off „Money Heist“. Ova serija stavlja akcenat na prevaranta Pedra Alonsa.

Serija o omiljenom prevarantu bi trebalo da debituje negde 2023. godine. To je manje od dve godine nakon što je glavna serija završila svoje tri sezone, piše Coming Soon.

Video nas upoznaje sa pet glavnih članova glumačke ekipe koji će se pridružiti Alonsu. Ovo uključuje Tristana Uloa kao berlinskog poverenika Damijana, Mišel Džener kao specijalistu za elektroniku Kejlu, Begonju Vargas kao Kameron, Hulija Penju Fernandez kao Roja i Džoela Sančeza kao Brusa.

„Berlin“ je drama o pljački od osam epizoda koja potiče od kreatora serije „Money Heist“ Ester Martinez Lobato i Aleksa Pine. Seriju su napisali Lobato, Pina, Dejvid Olivija i Dejvid Berokal, koji bi takođe trebalo da postane reditelj zajedno sa Džefrijem Kauperom. Snimanje je trenutno u toku u Parizu.

Berlin Pedra Alonsa predstavljen je tokom prve epizode ​​Money Heist. Lik je prvobitno umro tokom finala prve sezone. Međutim, zahvaljujući prijemu navijača, Alonso je uspeo da ponovi ulogu u poslednjim sezonama, gde se pojavio u scenama flešbeka.

„Money Heist“ je kreirao Aleks Pina. U glavnoj seriji glumili su Alvaro Morte, Ursula Korbero, Icijar Itunjo, Pedro Alonso, Alba Flores, Migel Eran, Haime Lorente, Ester Acebo, Darko Perić i Pako Tous.