Nakon što su se pojavile glasine da bi Rijana mogla nastupa na Apple Music Super Bowl-ovom Half-Time Show-u, ona je to samo potvrdila.

Objavila je fotografiju na Instagramu loptu američkog fudbala sa NFL znakom. Ubrzo nakon njenog posta, NFL je potvrdio vest retvitovanjem objave Roc Nation-a. Ta potvrda je sadržala istu sliku koju je RiRi podelila. NFL je takođe objavio Rijaninu fudbalsku tizer sliku na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Super Bowl LVII će se održati 12. februara 2023. godine na stadionu Stejt Farm u Glendejlu.

Poluvreme Super Bowl-a produciraće DPS, a Rok Nejšn i Jesi Kolins će biti izvršni producenti. Hejmiš Hamilton će biti direktor. Roc Nation će takođe služiti kao stratešk savetnik za nastup uživo.

– Rijana je generacijski talenat, žena skromnih početaka koja je na svakom koraku nadmašila očekivanja. Osoba rođena na malom ostrvu Barbados koja je postala jedan od najistaknutijih umetnika ikada –  rekao je Džej Z.

Set Dudovski je rekao da su oduševljeni što mogu da požele dobrodošlicu Rijani.

– Rijana je „jedna u milion“ umetnica u generaciji. Radujemo se saradnji sa Rijanom, Rok Nejšnom i Apple Music-om. Želimo fanovima da donesemo još jedan istorijski nastup na poluvremenu.

Oliver Šuser, potpredsednik Apple Music and Beats-a, je istakao je je Rijana neverovatna umetnica.

– Uzbuđeni smo što smo partneri sa Rijanom, Rok Nejšnom i NFL-om kako bismo ljubiteljima muzike i sporta pružili značajnu emisiju. Kakav neverovatan umetnik za inauguracioni Apple Music Super Bowl Show na poluvremenu.

– Rijana je očigledno neverovatna globalna ikona – kaže Dudovski iz NFL-a za Billboard.

– Ona je definitivno neko sa kim imamo aspiracije da sarađujemo godinama. Vreme i dostupnost su bili važni faktori. Zahvaljujući našim partnerima u Rok Nejšnu uspeli smo da pronađemo savršenu priliku da ovu emisiju iz snova oživimo – dodao je Dudovski.