Za sve prave ljubitelje bioskopa i akcionih filmova organizuje se poseban događaj – CineFan, 19.10.2022: pretpremijera blokbastera „Crni Adam“ u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu, u CineStar bioskopima.

Trenutno najveći akcioni heroj, Dvejn The Rock Džonson, tumači antiheroja u ovom ostvarenju DC Comics i Warner Bros. „Crni Adam“ je jedanaesti film u DC-jevom proširenom univerzumu. Kreiran je sa ciljem da se detaljnije razradi jedan deo radnje filma Šazam. Dvejn Džonson je izjavio da je Crni Adam uloga njegovog života.

Inspirisani super moćima DC junaka, na CineFan projekcijama 19. 10. 2022. publiku očekuju brojni pokloni i aktivacije. Biće i preko 60 specijalnih poklona. Takođe, među gostima pretpremijere očekuju se bodibilderi i istaknuti predstavnici fitness zajednice.

Posetioci će moći na licu mesta da kreiraju prave munje! Tim Centra zabavne nauke MoleKul obezbedio je za posetioce u Beogradu radionice za „pravljenje“ munja. Uz Van de Grafov generator i Influentnu mašinu, posetioci će na tren moći da se prebace u drevni Kandak i eksperimentišu sa čarobnim munjama.

Film „Crni Adam“ režirao je Haume Kolet-Sera, a pored Dvejna Džonsona uloge tumače i Pirs Brosnan, Aldison Hodž, Sara Šahi.

Kada je pre 5000 godina Crni Adam dobio moći najvećih egipatskih bogova nije mu bilo dato da ih koristi. Zato je ubrzo bio zarobljen. Daleke sile mu omogućavaju da izađe iz zemaljske grobnice kako bi se osvetio svima onima koji su ga nepravedno osudili na smrt…