Mišel Jansen i njena sestra bliznakinja začete su 1996. godine, ali njihovi roditelji odlučili su da njih dve dođu na svet u različito vreme. Ona je otkrila da je začeta procedurom vantelesne oplodnje, a budući da se desilo pravo čudo, odlučila je da svoju ispovest javno podeli.

„Mene su prvo implantiran, a sestra Džej Džej je bila zamrznuta još tri godine i rođena je 2000. godine“, objašnjava Mišel. Budući da je njena sestra rođena kasnije, to znači da je Mišel tri godine starija od svoje biološke bliznakinje. Za nauku nema granica. Međutim, Mišel je otkrila da ona i Džej Džej nisu jedini embrioni, prenosi The Sun.

„Moji roditelji, 25 godina kasnije, još uvek čuvaju par naših blizanaca. Da smo želele, mogle bismo da iskoristimo ove embrione za rođenje naših blizanaca“, objasnila je Mišel.

Ona ističe da su njihovi roditelji zamrznuli oplođena jajašca i sada, 25 godina kasnije, Mišel i Džej Džej bi mogli da ih implantiraju u matericu i rode sopstvene blizance.

Čekaj, neko je upravo objasnio da bi mogao da rodi sopstvenog blizanca? Nauka je neverovatna! , istakao se komentar jednog TikTok korisnika.