Vil Ferel i Rajan Rejnolds prizivaju praznike u novoj komediji inspirisanoj Božićnom pričom Čarlsa Dikensa. U pitanju je mjuzikl koji će naglavačke izvrnuti neke činjenice iz romana.

Film „Spirited“ prati duha božićne sadašnjosti (Ferel), koji svake godine traži novu osobu problematične ličnosti kako bi ga posetili on i duhovi božićne prošlosti i budućnosti. Međutim, kada odabere Klinta Brigsa (Rejnolds), sve će se preokrenuti. To je tako jer će Brigs naterati duha da sam prođe kroz svoju prošlost, sadašnjost i budućnost, piše Indie Wire.

Tizer trejler prepun je referenci na originalnu Božićnu priču. Ona u ovom filmu postoji kao prava priča i ujedno kao nešto kroz šta duh sadašnjosti prolazi. To se vidi kada likovi odu u viktorijansku Englesku, u kojoj se i dešava radnja romana, i počnu da se raspravljaju oko imena jednog od likova.

Prve fotke Dajane sa Vilijamom i Harijem u „The Crown“

Ostale uloge u filmu tumače Oktavija Spenser, Sunita Mani, Patrik Pejdž, Džo Tipet, Marlou Barkli i Džen Talok. Pesme su napisali Bendž Pasek i Džastin Pol, najpoznatiji po radu na ostvarenjima La La Land i Dear Evan Hansen.

Mjuzikl Spirited imaće premijeru u određenim bioskopima 11. novembra, a potom doći na platformu Apple TV+ 18. novembra.