Nakon šest godina pauze, Bijonse će izbaciti novi album pod nazivom „Renaissance“. Njeni obožavatelji jedva će dočekati kraj juna jer je diva najavila izlazak novog albuma. Ovo će biti njen prvi album nakon 2016. godine, a sedmi po redu u karijeri. Ugledaće svetlost dana 29. juna.

– Prvi čin… RENESANSA – pisalo je na njenim društvenim mrežama. Upravo ova informacija može da ukaže da će album imati nekoliko izdanja.

Inače, Bijonse je oduvek tajnovita oko novih muzičkih izdanja. Pre devet godina je bez ikakve najave izbacila album nazvan po sebi. Godine 2016. je za hvaljeni album „Lemonade“ svega nedelju dana ranije objavila promotivnu najavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)


Da podsetimo, ovaj album-film bio je lična ispovest pevačice o preljubi koju je doživela od strane dugogodušnjeg partnera Džej Zija. Pratio je njen put bola, isceljenja i opraštanja.

Poslednjih godina sarađivala je sa Džej Zijem na specijalu „Everything is Love“ iz 2018. godine. Nakon toga, tačnije sledeće godine, objavila je dokumentarac „Homecoming“. Dokumentarac prati njen nastup na festivalu Koačela i to nekoliko meseci nakon što je rodila blizance.