Studio Sony Pictures objavio je prvi trejler za film o životu i muzičkoj karijeri Vitni Hjuston. Film se zove „I Wanna Dance With Somebody“ po jednom od najvećih hitova slavne pevačice. Vitni u filmu tumači Naomi Eki.

Engleska glumica Eki se proslavila ulogom u blokbasteru „Star Wars: The Rise of Skywalker“ (2019), piše Cooming Soon.

Film je moćna i trijumfalna proslava neuporedive Vitni Hjuston. To je portret kompleksne i višestruko talentovane žene koja stoji iza jednog od najprepoznatljivijih glasova u pop muzici ikada. On prikazuje njen put od devojke iz hora iz Nju Džersija do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih muzičkih izvođača svih vremena. Gledaoci će biti odvedeni na jedno inspirativno, dirljivo i veoma emotivno putovanje kroz život i karijeru Hjustona, uz njene neprevaziđene pesme i nastupe – stoji u sinopsisu filma.

Bobija Brauna, poznatog pevača i muža pokojne pevačice igra Ešton Senders. Njenu majku Sisi tumači Tamara Tuni, a Klark Piters igra njenog oca Džona. Najveće ime u filmu je Stenli Tuči, kome je poverena uloga muzičkog producenta Klajva Dejvisa, koji je od Vitni napravio zvezdu.

Biografski flim „I Wanna Dance With Somebody“ imaće svoju premijeru 21. decembra.