Netfliks je objavio prvi trejler za filmsku adaptaciju romana „Najsrećnija devojka na svetu“ Džesike Nol. U filmu glavnu junakinju tumači Mila Kunis, piše Coming Soon.

U pitanju je knjiga iz žanra misterije o 28-godišnjoj Eni Faneli, ženi kojoj sve ide od ruke u životu. Ona piše za popularan list, živi u Velikoj jabuci. Nosi samo najbolju odeću i ima u planu venčanje iz snova sa svojim dragim. Međutim, kada je reditelj dokumentarca o šokantnom događaju koji se dogodio u njenoj školi zamoli da ispriča svoje viđenje datog incidenta, njen svet se naglo okreće naglavačke. Otvaraju se stari rane i Eni je prinuđena da prizna sebi da nije baš sve toliko sjajno u njenom naizgled savršenom životu.

Roman „Najsrećnija devojka na svetu“ prošao je sjajno kod čitalaca. Mnogi smatraju da se nalazi u rangu drugih skorašnjih bestselera u istom žanru. Poput romana „Iščezla“ Džilijen Flin i „Devojka iz voza“ Pola Hokins. Činjenica da su oba ova književna dela pretvorena u veoma uspešne filmove daje nam nadu da isto možemo očekivati i od adaptacije romana Džesike Nol.

Film „Najsrećnija devojka na svetu“ stiže na Netfliks 7. oktobra i jedva čekamo da vidimo Kunis u novoj ulozi.