Bračni par, Ešton Kučer i Mila Kunis, se upoznao u originalnoj seriji „That ’70s Show“ („Vesele sedamdesete“) 1998. godine. Njih dvoje bi trebalo da ponovo da glume svoje uloge Kelsa i Džeki u predstojećem Netflix-ovom spin off-u, pod nazivom „That ’90s Show“.

Ešton Kučer je nedavno, u intervjuu povodom premijere filma „Vengeance“, otkrio da su nove epizode ove kultne serije već snimljene. Nova serija će se emitovati na Netflix-u, a Ešton je izjavio da je ponovno okupljanje sa celom ekipom bilo nerealano.

– Bilo je zaista nostalgično vratiti se na set. Sve su to isti ljudi koji su proslavili seriju iz 70-ih. Bilo je prilično bizarno – rekao je Kučer.

Nakon što je spin-off objavljen prošle godine, spekulisalo se o tome da li će Ešton i Mila biti među onima koji će se vratiti. Govoreći sada o toj odluci, Ešton je otkrio da je i njemu i Mili bilo važno da se oduže seriji koja ih je lansirala u zvezde.

– Mila (Džeki) i ja smo razmišljali o tome. Mislili smo, slušaj, sada smo u poziciji u kojoj smo zbog te serije, pa hajde da se vratimo i uradimo to.

Mediji pišu da će se većina članova stare glumačke ekipe pojaviti samo kao gostujuće zvezde u novom spin off-u. Ešton je pričao malo više o njegovom i Milinom učešću otkrivajući da su snimali na setu nedelju dana.

– Upravo smo se vratili nakon nedelju dana zabave na setu. Bilo je tako spontano i zabavno – rekao je Ešton.

U ovom nastavku, ćerka Erika i Done dolazi kod babe i dede na letnji raspust u čuveni Point Place. Tu kreće priča koja prati nju i njenih 5 prijatelja. Samim tim što su devedesete godine sada modni imperativ, biće zanimljivo videti njihove stajlinge u ovom nastavku.

Netflix bi trebalo tek da objavi zvanični datum objavljivanja spin off-a.