Leto je uveliko u vazduhu. Ponedeljak, 13. juna je Jungkuk iz BTS-a proslavio izbacivanjem novog solo singla. U pitanju je iskrena posveta za „ARMY“ pod nazivom „My you“.

Pesma, koja ima i korejski i engleski tekst, objavljena je zajedno sa BTS Festom. U pitanju je događaj koji svake godine slavi godišnjicu debija grupe. Ove godine obeležava se deveta godišnjica BTS-a, a Jungkuk se zahvalio fanovima za svu njihovu iskrenu ljubav i podršku.

– Ovo je pesma samo za vas. Nadam se da će ova pesma učiniti da se svi vi koji budete slušali ovu pesmu osećate da ima više nade. Da svako od nas zablista i bude snaga – rekao je on.

Kao pratnja singlu, postavljen je divan video sa tekstovima. Oni teku kroz tekstualne poruke, Instagram priče i postove i korisnički interfejs za reprodukciju muzike.

BTS su nedavno izbacili svoj prvi antologijski album „Proof“, zajedno sa potpuno novim singlom „Yet to Come (The Most Beautiful Moment)“. Grupa je takođe pokrenula pop-up prodavnice u Njujorku i Los Anđelesu za ekskluzivnu robu sa ranijih muzičkih izdanja.