Marvelov bioskopski univerzum je navodno dobio još jednog člana. Harison Ford je spreman da uđe u cipele pokojnog Vilijama Herta i glumi generala Tadeusa „Thunderbolt“ Rosa.

Izveštaj, koji je prvobitno došao od reportera Džefa Snajdera, ali ga je kasnije potvrdio SlashFilm, napominje da će se Ford pojaviti u predstojećem filmu „Thunderbolts“. Film je u potpunosti najavljen tokom njihovog D23 Ekspo, piše Coming Soon.

Ros se pojavio u raznim MCU filmovima. Prvo je to bio „Neverovatni Hulk“ iz 2008., a kasnije u „Kapetan Amerika: Građanski rat“, oba „Osvetnici: Rat beskonačnosti“ i „Osvetnici: Kraj igre“, a nedavno i u filmu „Crna udovica“.

Ako je ovo istina, ovo bi bila jedna velika franšiza u kojoj je Marvelov univerzum navodno dobio još jednog člana. Harison Ford je spreman da uđe u cipele pokojnog Vilijama Herta i glumi generala Tadeusa „Thunderbolt“ Rosa. Ford učestvovao. Legendarni glumac se takođe pojavio u franšizama „Ratovi zvezda“, „Indijana Džons“ i „Blade Runner“. Sledeći za njega je peti deo franšize Indijana Džonsa, koji je takođe prikazan na poslednjem D23 Ekpo.

Predsednik Marvel studija Kevin Feige konačno je predstavio glumačku ekipu za predstojeći film „Thunderbolts“. U pitanju je tim koji se sastoji uglavnom od superzlikovaca i antiheroja. Uključuje kontesu Valentinu Alegra de Fonten (Džulija Luis-Drajfus), Crveni čuvar (Dejvid Harbur), Duh (Hana Džon-Kamen), Američki Agent (Viatt Russell), nadzornik (Olga Kerlejnko), Jelena Belova/Crna udovica (Florens Pju) ) i Zimski vojnik (Sebastijan Stan).

Film će režirati Džejk Šrajer, čija istorija kao reditelja nije izuzetno obimna. Radio je samo na „Robot & Frank“ iz 2012, „Paper Towns“ iz 2015, i snimljenoj verziji „Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour“ iz 2021.

Trenutno je planirano da film stigne u bioskope 26. jula 2024. godine, kao deo 5. faze.