Hari Stajls napisao je najranjivije i umetnički najbriljantnije pesme do sada. On je prvi put stekao slavu kao učesnik na X Factoru.

Dvanaest godina kasnije, Hari Stajls je verovatno najveća zvezda na planeti. Njegov treći album, koji je bio veoma hajpovan, njegov prvi od „Fine Line“ iz 2019. godine. Najnovije Harijevo izdanje bilo je predoređeno da bude komercijalni uspeh.

Hari je prikupio bazu obožavatelja tako da ne postoji scenario u kom muzičar ne bi zabeležio uspeh.

U ovih 13 pesama, bivši pevač One Direction, dokazao je da je muzički potkovaniji od svojih vršnjaka. Neosporno, album je pod uticajem sint melodija iz 70-ih i 80-ih i prepun zaraznih melodija i ritmova.

Do sada su skoro svi na planeti čuli glavni singl „As It Was“.

Ova pesma, koja se nalazila na top listama širom sveta, prikupila je 16,1 milion strimova u prva 24 sata. Oborila je Spotifajev rekord za strimovanje. Na ekskluzivnoj reprodukciji u Londonu, postalo je jasno da je nekoliko melodija sa albuma moglo da posluži kao glavni singl.

Tekstualno gledano, „Harry‘s House“ je njegov najintimniji i najizazovniji album do sada.

Ponekad se čini da služi skoro kao muzički dnevnik, a ne o generički preteranom opisu susreta sa devojkom u klubu i odvođenju kući. Nakon uspeha prva dva albuma, Hariju bi bilo lako da upadne u zamku da sledi istu formulu i da igra na sigurnu kartu.

U muzičkom smislu „Harry’s House“ se nadovezuje na njegova prethodna izdanja. Kockajući se sa eksperimentalnim zvucima, koji kada se ukombinuju, stvaraju neosporan „Hari“ zvuk.

Kao rezultat toga, on se zacementirao kao ne samo najveća muzička zvezda već i jedna od najtalentovanijih.
Sa njegovom kreativnošću, koja izbija iz zvučnika, nakon slušanja ovog albuma, odmah je jasno da se iza ugla krije još mnogo reinvencije. Naviknite se na njega na duge staze.