Uprkos tome što se nije pojavio na Comic-Conu u San Dijegu, fanovi i dalje veruju da će se Henri Kavil pojaviti u predstojećem filmu „Crni Adam“ kao Supermen. Nedavni izveštaj bi takođe mogao da potvrdi da je to slučaj i ukazao da je Dvejn Džonson zaslužan za to.

Tokom nedavne epizode ​​Marvelvision podkasta, bivši glavni urednik „Birth. Movies. Death.“ Devin Farači je otkrio da je Kavil spreman da se vrati kao Supermen u filmu. I to zbog toga što se Dvejn Džonson toliko bori da to uradi, piše Coming Soon.

Svi Marvel naslovi koji izlaze do 2025.

– Da. Nije, kao, specifično. Sve su to stvari iza kulisa za koje sam mislio da su nekako fascinantne, što je razlog zašto… Henri Kavil se vratio kao Supermen u „Crnom Adamu“ zato što je Rok to zahtevao – rekao je Farači.

– Kao, dao je žestoku štampu na Vorner Bros. Naterao ih je da odu kod Henrija Kavila i morali su da potpišu novi ugovor sa njim. To uključuje i izjavu da će razviti novi film o Supermenu… Sve se desilo jer je Rok insistirao na tome – ispričao je Farači.

Osim pominjanja u podkastu, istaknuti korisnik Tvitera i insajder „VieverAnon“ takođe je nagovestio neke velike vesti od Kavila. Rekao je fanovima da bi bili zadovoljni nadolazećim filmovima DC-a ako su obožavatelji Kavila. Slično kao i Farači, korisnik Tvitera je takođe rekao da je Džonson bio glavni faktor za ovo, rekavši da je „insistirao“ da se stvari otkriju.

– Skoro 5.000 godina nakon što je dobio svemoćne moći drevnih bogova, i isto tako brzo zatvoren, Crni Adam je oslobođen iz svoje zemaljske grobnice. Spreman je da oslobodi svoj jedinstveni oblik pravde u savremenom svetu piše u sinopsisu.

Džonsonu će se pridružiti Pirs Brosnan kao doktor Fate, Noa Centineo kao Atom Smašer, Kvintesa Svindel kao Ciklon i Aldis Hodž kao Havkman. Ostali članovi glumačke ekipe su Sara Šahi, Marvan Kenzari, Džejms Kuzati-Mojer, Bodi Sabongui, Mo Amer i Uli Latukefu u neotkrivenim ulogama.