Izazivamo vas da se ne naježite ili čak ne pustite suzu dok budete gledali zvanični trejler za „Save Our Squad with David Beckham” kompanije Disney +. Dejvid Bekam će raditi sa mladim fudbalerima kako bi poboljšali svoju karijeru.

U nečemu što izgleda kao radosna priča o autsajderima koji dospevaju u prvi plan i dokazuju se kao dostojni protivnici, nekadašnji fudbaler putuje nazad u svoj rodni kraj, istočni London. Cilj mu je bio kako bi pomogao mladoj grupi igrača u istoj ligi u kojoj je on igrao da poboljšaju sebe na terenu i van njega, piše Collider.

Trejler nas upoznaje s mladićima koji su u srcu svega. To su igrači tima Westward Boys, koji iznova zauzimaju najniže mesto u ligi. Igrali su tako loše da se suočavaju s ispadanjem. To bi moglo da označi kraj ovog putovanja mladića. Nalazeći se licem u lice s jednim od najvećih imena u sportu, početni trenuci promotivnog materijala otkrivaju prvi Bekamov susret sa timom.

Srdačan i podsticajan, snimak otkriva Bekamov rad s decom kao i predanost trenera koji su sve vreme bili uz dečake. Vidimo kako legendarni igrač upoznaje članove na treninzima, u školi i kod kuće.

Tu se Bekam upoznaje sa drugim stranama njihovih života i članovima njihovih porodica. U središtu svega je priča o nadi, odlučnosti, ljubavi prema igri i veri da ništa nije nemoguće.

Prethodni tizer nam je dao ideju o tome kakav oblik će serija poprimiti. Novi trejler zaista predstavlja emocionalno putovanje koje publika može da očekuje ​​od serije. Bekamov Studio 99 zadužen je za produkciju zajedno s dobitnicima nagrada BAFTA i RTS Twenty Twenty.

Uz upoznavanje Bekama u ulozi trenira momaka, obožavaoci će uskoro saznati više o životu sportiste u dokumentarnim serijama na Netfliksu koje vodi Fišer Stivens. Projekt će kombinovati arhivske snimke iz fudbalerove karijere, koja se proteže decenijama. Uključivaće intervjue sa njim, članovima njegove porodice i prijateljima, kao i njegovim vlastitim mentorima. S krugom poznanstva poput Bekamovog, publika može da očekuje ​​da će u seriji videti puno zvezda. Za sada nije objavljen datum premijere.

Kada je reč o „Save Our Squad with David Beckham“, u nastavku možete pogledati potpuno novi trejler. Taman ćete se pripremiti da naučite ponešto kada serija počne da se prikazuje na platformi Disney+, 9. novembra. Ukoliko ste raspoloženi za još dirljivijih priča o autsajderima, predlažemo vam da pogledate Welcome to Wrexham kanala FX.