Za pravu letnju bioskopsku poslasticu „Brzina metka“ zaslužan je reditelj Dejvid Lič. Fanovi akcionih trilera biće u prilici da od 3. avgusta na velikim platnima gledaju spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu. U glavoj ulozi se našao glumac Bred Pit.

On glumi ubicu koji pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru „Brzina metka“.

– Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu. Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru. On počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života i da je to uticalo na njegov rad. Zato pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način – ističe Bred Pit.

brzina-metka-film-2022
Foto: CTMG/ Con Film Srbija promo

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta. Svi su sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vozu na svetu. Kraj puta je tek početak u ovoj uzbudljivoj vožnji reditelja Dejvida Liča.

Film „Brzina metka“ nastao je prema japanskom romanu Maria Beetler autora „Kotaro Isake“. Prikazuje ga sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šenon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok. Producenti su Keli Mekormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua.