Svi znamo da je pas čovekov najbolji prijatelj. Jedan Francuz je odlučio je da testira tu teoriju i potvrdi poznatu frazu. On je nakon samo mesec i po dana treninga uspeo da nauči svog ljubimca da leti sa njim na paraglajderu.

Uka je samojed koji ima tri godine, a njegov život je posato bajka onog trenutka kada ga je Šems usvojio. Njih dvojica idu u brojne avanture i može se reći da su nerazdvojni i najbolji drugari, a njihove avanture prate brojni obožavaoci putem društvenih mreža gde su za kratko vreme popstali pravi viralni hit.

 

– Uspeli smo. Posle samo 2 meseca , uspeo sam da stvorim dovoljno poverenja između nas, a samim tim i da ga “ponesem” u vazduh sa mnom – rekao je Šams na Instagramu.

– Pre godinu dana, nikada ne bih pomislio da ću biti na veoma mračnom mestu, ali ni da ću imati psa i leteti sa njim. Uka je najbitnija i najveća stvar koja mi se desila posle mnogo, mnogo meseci… Trudim se da Uki pružim samo najbolji život, a on mi pomaže da se opet smejem – kaže ovaj režiser.

Uka ima svoju Instagram stranicu gde Šam redovno beleži njihove avanture, a brojni pratioci ne kriju oduševljenje zbog psa koji leti i živi svoj najbolji život.

 

Leave a Reply