Zvezda filma „Mad Max Fury Road“, Tom Hardi, nema samo mišiće za slikanje. Ipak je tajno učestvovao na turnirima borilačkih veština i pobeđivao.

Kako javljaju britanski mediji, 45-godišnji britanski glumac učestvovao je na Otvorenom prvenstvu brazilske džiu-džice 2022. Takmičenju koje organizuje Ultimate Martial Arts Championships u školi Oakgrove u Milton Kejnsu, piše Independent.

– Svi su ga prepoznali, ali je bio veoma skroman i rado je izdvojio vreme da se ljudi fotografišu sa njim. Bilo je pravo zadovoljstvo imati tako veliku zvezdu da se takmiči na našem događaju – rekao je portparol događaja.

Hardi je primećen od šire javnosti tek na fotografijama sa događaja. Nosio je plavi gi dok pobeđuje u svim mečevima i osvoja turnir.

Nagrada je dodeljena Edvardu Hardiju – što je glumčevo pravo ime.

Naravno, ovo nije bio prvi put da se glumac, koji je poznat i po ulozi Bejna u filmu „The Dark Knight Rises“, pojavio na takmičenju u brazilskom džiu-džicuu. Još u avgustu, glumac i borac sa plavim pojasom pojavio se na „REORG Open Jiu-Jitsu“ prvenstvu u Vulverhemptonu. Pobedio je i na tom događaju.

– Bio sam šokiran. Hardi je rekao: „Samo zaboravi da sam to ja i radi ono što bi inače radio“ – rekao je jedan od njegovih protivnika.

Svi su složni u oceni da je Hardi zaista jak i spretan i da nikad ne biste pomislili da je on slavna ličnost.

Znamo ga iz dosta filmova u kojima je tumačio grubijane, a jednom je čak zaigrao i MMA borca – „The Warrior“.

– Vratio sam se kao drugačiji čovek od vremena kada sam glumio u filmu The Warrior. Pokupio sam jako puno od iskustva. Kaskaderski tim je bio neverovatan, kao i svi ostali borci koji su došli, svi ostali glumci. Bio je to ogroman, testosteronski skup muškaraca, za koji se ispostavilo da je kao neki deo obreda, koji je bio gotovo nežan i emotivan – rekao je nakon snimanje filma Hardi.