Danas jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a na jugu, zapadu i jugoistoku Srbije očekuje se i slab prizemni mraz. Tokom dana očekuje se vedro i toplo.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan, a na jugu Banata i jak. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C na jugu i na zapadu Srbije do 11°C u košavskom području, maksimalna dnevna od 20 do 24°C.

U glavnom gradu se očekuje vedro i sveže jutro, a tokom dana sunčano i toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, maksimalna dnevna 23°C.

Od srede će početi da duva severozapadni vetar i očekuje se postepeni pad temperature. U sredu sunčano, ali malo svežije, maksimalna temperatura oko 20°C. U četvrtak nešto više oblačnosti i biće hladnije za oko pet stepeni. U petak naoblačenje.

Od srede će početi da duva severozapadni vetar i očekuje se postepeni pad temperature. U sredu sunčano, ali malo svežije, maksimalna temperatura oko 20°C. U četvrtak nešto više oblačnosti i biće hladnije za oko pet stepeni. U petak naoblačenje