U Srbiji će jutro biti vedro i veoma hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a ponegde se očekuje i slab prizemni mraz, dok se na planinama mraz očekuje i na 2 m iznad tla. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije, uz postepeni i umereno povećanje oblačnosti.

Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Mininalna jutarnja temeratura od 0 do 6°C, maksimalna dnevna od 20 do 23°C.

U Beogradu danas jutro vedro i veoma hladno. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije, uz postepeni i umereno povećanje oblačnosti. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna jutarnja temeratura 6°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji u nedelju umereno do pretežno oblačno i toplije, samo na severozapadu i zapadu posle podne sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak i utorak umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do utorka od 20 do 25°C, a sredinom sledeće sedmice hladnije.

U Beogradu u nedelju umereno do pretežno oblačno i toplije. U ponedeljak i utorak umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do utorka od 22 do 24°C, a sredinom sledeće sedmice hladnije, temperatura u padu.