U Srbiji danas umereno oblačno, ujutro ponegde sa maglom i niskom oblačnošću, dok se tokom dana očekuju sunčani periodi. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 12 do 16°C, maksimalna dnevna od 24 do 28°C.

U Beogradu će biti umereno oblačno, očekuju se sunčani periodi. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji u utorak i sredu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C. U četvrtak i dalje sunčano, ali još toplije, maksimalna temperatura od 28 do 32°C. U petak veoma toplo, ali tokom dana naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju umereno oblačno i suvo, maksimalna temperatura od 23 do 27°C.

U Beogradu u utorak i sredu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 29°C. U četvrtak i dalje sunčano, ali još toplije, maksimalna temperatura do 31°C. U petak veoma toplo, ali tokom dana naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 30°C, posle podne u padu. U subotu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju umereno oblačno i suvo, maksimalna temperatura do 25°C.