U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i to ujutro prvo na zapadu Srbije. Na severu Vojvodine tokom celog dana biće suvo, a na jugu i jugoistoku Srbije nakon vedrog jutra, ponegde sa maglom.

Pre podne pretežno sunčano ili umereno oblačno, posle podne pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C na jugu i jugoistoku do 15°C na severu i zapadu Srbije, maksimalna dnevna od 22 do 28°C.

U Beogradu danas umereno do pretežno oblačno, sredinom dana povremeno sa kišom. Krajem dana prestanak padavina. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji od ponedeljka do četvrtka sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 25 do 30°C. U petak sredinom dana i posle podne sa severozapada naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Veoma toplo i u petak, maksimalna temperatura do 30°C, ali se za vikend očekuje promenljivo oblačno i svežije, u subotu ponegde sa padavinama.

U Beogradu od ponedeljka do četvrtka sunčano i toplo. U petak posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do petka od 28 do 30°C. Za vikend očekuje promenljivo oblačno i svežije, u subotu uz uslove za padavine.