U Srbiji će biti umereno do pretežno oblačno i toplo, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana na severu i na zapadu u skretanju na severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od 12 do 16°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Beogradu umereno do pretežno oblačno i toplo, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 23°C.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 17°C na severozapadu do 25°C na jugoistoku i istoku Srbije. U četvrtak i petak toplije, uz dosta sunčanih perioda i tek ponegde na severu, zapadu i jugozapadu sa slabim padavinama.

Maksimalna temperatura u četvrtak od 22 do 26°C, a u petak od 23 do 27°C. Jugozapadni vetar biće u pojačanju.

Za vikend relativno toplo, uz pojačan južni i jugozapadni vetar. Očekuje se i povećanje oblačnosti, ponegde sa kišom, pljuskovima i sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u subotu od 22 do 28°C, a u nedelju malo svežije.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno i malo svežije. Maksimalna temperatura do 18°C. U četvrtak i petak toplije, uz dosta sunčanih perioda. Maksimalna temperatura u četvrtak do 24°C, a u petak do 26°C. Jugozapadni vetar biće u pojačanju.

Za vikend relativno toplo, uz pojačan južni i jugozapadni vetar. Očekuje se i povećanje oblačnosti, ponegde sa kišom, pljuskovima i sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u subotu do 26°C, a u nedelju malo svežije.