U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno, povemeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije padavine.

Duvaće slab severozapadni vetar ili će on biti promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C.

U Beogradu biće umereno do pretežno oblačno, povemeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i obilnije padavine. Duvaće slab severozapadni vetar ili će on biti promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji u četvrtak i u petak znatno više sunca, povremeno uz oblačnost, u četvrtak ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a u petak samo u južnim predelima. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C. Za vikend sunčano i toplo, temperatura do 32°C.

U Beogradu u četvrtak i u petak znatno više sunca, povremeno uz oblačnost, samo još u četvrtak povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do kraja sedmice biće uglavnom oko 30°C.