Dženifer Lopez se rasplakala na dodeli MTV nagrada. Jecajući, Džej Lo se zahvalila svojim „lažljivim bivšima” pošto je nagrađena za tri decenije uspeha.

Američka pevačica i glumica (52) obrisala je suze dok je govorila o uticaju svog ljubavnog života na karijeru.

– Pošto ne možete stvoriti istinu osim ako je zaista niste proživeli, večeras imam drugačiju vrstu zahvalnosti. Želim da se zahvalim ljudima koji su mi pružili radost i onima koji su mi slomili srce. Oni koji su bili istiniti i oni koji su me lagali. Želim da se zahvalim pravoj ljubavi i želim da se zahvalim na način na koji sam lagala sebe. Zato što sam tako shvatila da moram da rastem. Želim da zahvalim razočarenju i neuspehu što su me naučili da budem jaka i svojoj deci što su me naučili da volim. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi rekli u lice ili kada nisam bila u prostoriji, da ne mogu ovo da uradim. Stvarno mislim da to ne bih mogla bez njih – ispričala je Džej Lo.

Njen emotivni govor prilikom preuzimanja „Generation Award“ na ceremoniji u Barker Hangaru u Santa Monici, ostavio je fanove da pokušaju da pogode na koga je mislila. Započela je jednogodišnji brak sa glumcem Ojanikem Noom 1997.  godine i ima dvogodišnju vezu sa glumcem Krisom Džudom 2001. godine.

Provela je više od decenije sa Markom Antonijem, tatom njenih 14-godišnjih blizanaca. Prošlog leta, Džen se ponovo pomirila sa bivšim verenikom Benom Aflekom, nakon što je okončala dvogodišnju veridbu sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom.