U Srbiji i danas umereno do pretežno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Biće uslova i za obilnije pljuskove. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Beogradu će biti umereno do pretežno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Biće uslova i za obilnije pljuskove. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 17°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji do petka promenljivo oblačno i dalje uz uslove za kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u sredu od 25 do 29°C. Četvrtak i petak pored lokalnih pljuskova sa grmljavinom doneće i znatno više sunčanih perioda, pa i toplije vreme, uz temperature oko 30°C. Za vikend pretežno sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 32°C.

U Beogradu u sredu i u četvrtak promenljivo oblačno, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. U petak i za vikend pretežno sunačno i toplo. Maksimalna temperatura u sredu do 27°C, a od četvrtka do kraja sedmice oko 30°C.