U Srbiji će biti promenljivo oblačno, na severu i na zapadu svežije, ponegde sa kišom i pljuskovima, a na jugu i na istoku biće sunčanije i toplije. Očekuje se vetar promenljivog smera.

Minimalna jutarnja temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 18°C na severozaapdu do 26°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu danas promenljivo oblačno i malo svežije, uz manje uslove za slabu kišu i uz dosta sunčanih perioda. Ujutro i delom prepodneva vetar će biti slab severni i severoistočni, potom tokom dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Srbiji u četvrtak umereno oblačno i toplije, samo ponegde na severu uz lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. U petak i u subotu još toplije. U petak će biti uglavnom pretežno sunčano, dok se u subotu očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Maksimalna temperatura u petak od 24 do 28°C, a u subotu od 20°C na severozapadu do 30°C na istoku i jugoistoku Srbije.

U Beogradu u četvrtak umereno oblačno i toplije. Maksimalna temperatura do 25°C. U petak i u subotu još toplije. U petak će biti uglavnom pretežno sunčano, dok se u subotu očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak do 27°C, a u subotu do 25.