Objavljen je novi trejler za film „Meni“, triler sa elementima crne komedije. Film nas odvodi na večeru u restoran iz pakla. Nikolas Holt i Anja Tejlor Džoj našli su se u ulogama momka i devojke pozvanih da jedu u veoma ekskluzivnom restoranu. „Meni“ pretvara odmor iz snova u noćnu moru čim šef Slovik (Rejf Fajns) odluči da bude malo kreativniji u kuvanju.

Trejler nas upoznaje sa Tajlerom (Holt) i Margo (Anja Tejlor Džoj). U pitanju je par koji je dobio poziv da provede veče na jednom nenaseljenom ostrvu. Tu se nalazi najotmeniji i najmisteriozniji restoran na svetu. Tajler je potpuni snob kada je u pitanju hrana i jedva čeka da proba svaku poslasticu koju šef Slovik priprema za svoje posebne goste. Margo, s druge strane, nije preterano uzbuđena zbog njihovog odlaska na ostrvo. Ona pristaje da ode u restoran isključivo da bi zadovoljila Tajlera. Kada šef Slovik otkrije da je kuvao neka opasna jela, njegovi gosti će morati da se bore na život i smrt da bi se izbavili sa ostrva.

Novi trejler filma „Meni“ ne otkriva motivaciju šefa Slovika i šta on tačno namerava da uradi sa svojim gostima. Ipak, u prilici smo da vidimo neke šokantne scene ljudi koji noću trče u šumi, goste koje kasapi osoblje restorana i mrtva ljudska tela. Ako bismo morali da pogađamo, rekli bismo da se na ostrvu ne služe samo životinje.

Meni je režirao Mark Milod, dok su scenario napisali Set Rajs i Vil Trejsi. Film će imati svoju bioskopsku premijeru 18. novembra. Pogledajte u nastavku njegov najnoviji trejler…